"Zemgales saimnieces un saimnieki aicina ciemos"

Aicinām izbaudīt divus jaunus tūrisma maršrutus Zemgales pusē, kurus piedāvā desmit Zemgales saimnieces un desmit saimnieki – dažādu nozaru mājražotāji, kuri izlolojuši gardus un interesantus produktu, un aicina tos iepazīt. Ciemojoties klātienē, dzirdēsiet saimnieču un saimnieku stāstus par to kā top gardie produkti un degustēsiet viņu veikumu.


Maršrutā “Zemgales saimnieces aicina ciemos” apvienojušās mājražotājas, kuras ražo kvalitatīvu produkciju un ir viesmīlīgas, uzņemot tūristu grupas. Jelgavas pusē aicinām apmeklēt saimnieces: Antru Zeiliņu (“Ķiploku pasaule”, Jelgavas novadā), Lolitu Dugi ("Terēni", Jelgavas novadā) un Ināru Mālkalni ("Blūdži", Jelgavas novadā).

Iespēja lejupielādēt "Zemgales saimnieču" piedāvājumu šeit.

 

Maršrutā “Zemgales saimnieki aicina ciemos” apvienojušies dažādu jomu saimnieki – bitenieks, čili piparu un eksotisko augļu audzētāji, maiznieks, vīndari un citi. Jelgavas apkārtnē ciemos aicina: Andris Pridāns ("Mucenieki", Jelgava novadā), Ronalds Kreilis ("Zvaņi", Jelgavas novadā).

Iespēja lejupielādēt "Zemgales saimnieku" piedāvājumu šeit.

 

Saimnieki aicina maršrutus izmēģināt ne tikai grupām, bet arī individuālajiem tūristiem – svinēt ģimenes svētkus un gadskārtas, apvienojoties nelielās grupās vismaz 10 dalībnieku sastāvā.

Apmeklējumu vēlams pieteikti vismaz trīs dienas iepriekš. Sazinieties ar saimniekiem individuāli un brauciet ciemos!