Jaunums! Kid Lounge

Piedāvājam mājīgas un modernas telpas pasākumiem Jelgavas centrā līdz 25 cilvēkiem. Telpās atrodas arī rotaļu zona bērniem, līdz ar ko, piemērotas arī bērnu ballītēm, vai ģimeņu kopā sanākšanām. Ir iespēja arī telpu iekārtot vingrošanas, meistarklašu u.c. veida pasākumu vajadzībām.


Piedāvājam telpas dažādiem jūsu svētkiem, bērnu ballītēm. Iespēja rīkot dažādas nodarbības, meistarklases, vingrošanas, māmiņu tikšanās, komandu saliedēšanās pasākumus u.c.. Telpās ērti jutīsies līdz 25 cilvēkiem. Ir pieejams dzeramais ūdens, tēja, kafija, servēšanas trauki, vāzes.

Plašā telpā izvietots svētku galds, atpūtas stūris ar lielu, ļoti ērtu dīvānu, fotosiena un virtuves zona. Virtuve aprīkota ar iespēju pagatavot kādu siltu dzērienu, sagatavot svētku cienastu kā arī ar iespēju ēdienu uzglabāt ledusskapī. Bērnu rotaļām piedāvājam lielu bumbu baseinu ar 10 000 bumbiņām un slidkalniņu, lielu mīksto Iglu klučukomplektu, ērtu šūpuļktīklu un citas rotaļlietas. Garantējam jautrību mazajiem un atpūtu lielajiem.

Būsiet mīļi gaidīti Kid Lounge telpās, kur valda jautrība un pozitīva, mājīga noskaņa.

Cenas

  • No pirmdienas - ceturtdienai 30EUR/h;
  • No piektdienas - svētdienai 45EUR/h.

Darba laiks

Pēc pieprasījuma.

 

Jelgava, Krišjāņa Barona iela 40A
29871705
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, EN, RU
Ģimenēm ar bērniem
Labierīcības