Viesu nams "Aitiņlauvas"

Viesu nams „Aitiņlauvas" atrodams pie Liepājas šosejas pusstundas braucienā no Rīgas, Jelgavas, kā arī no kūrorta pilsētas Jūrmalas. Viesu namā "Aitiņlauvas" iespējams pārnakšņot dažāda veida divvietīgajos numuriņos, kā arī ir pieejams trīsvietīgais numuriņš. Darbadienas nogurumu iespējams veldzēt pirtī ar kublu. Piedāvā arī semināru zāles pakalpojumus līdz 50 personām. Turpat viesu nama teritorijā iespējams apskatīt savvaļas dzīvnieku dārzu.

Naktsmītnes veids 

Viesu nams

Gultas vietu skaits

19

Cenas

6 Divvietīgaie numuri 50.00 EUR

1 Trīsvietīgais numurs 75.00 EUR

1 Četrvietīgais numurs 100.00 EUR

Jaunums

Pirts+džakūzī - 2 stundas =100,00EUR

Papildus informācija

  • Viesu nams ir pieejams cilvēkiem ar kustību traucējumiem;
  • Ir iespējams apmesties ar mājdzīvniekiem

Nepiespiestā gaisotnē, prom no pilsētas burzmas, šeit Jūs varēsiet baudīt ēdienus, kur galvenais akcents likts uz medījumu gaļas ēdieniem. Izbaudījuši ēdienus Jūs varat izstaigāties līdz Lielupei vai laiski vērot, blakus esošajā voljērā, muflonu - dambriežu rotaļas. Padomāts ir arī par Jūsu atvasēm, kuriem ir speciāls rotaļu laukums, kā arī lielās šūpoles un iespēja tuvāk iepazīt zvēriņus vienkārši vērojot tos.

Kāzas, jubilejas vai jebkurus citus nozīmīgus notikumus ar lielāko prieku un profesionalitāti var noorganizēt gan tepat viesu namā, kā arī pēc Jūsu izvēlētās norises vietas jebkur Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Jelgavas nov., Valgundes pag., "Aitinlauvas", Rīga – Liepāja 22km
29160393
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN
Ēdināšana
Naktsmītnes
Konferenču telpas
Kāzu vieta
Ģimenēm ar bērniem
Cilvēki ar kustību traucējumiem
Maksājums ar karti
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Bērnu rotaļlaukumi
Labierīcības