Viesnīca "Agate Hotel"

2015. gada nogalē viesnīca ir ieguvusi 3 zvaigžņu viesnīcas statusu. Viesnīcā ir pieejami 15 divvietīgi numuriņi, no kuriem 2 numuri ir ar vienu dubulto gultu, pārējie ar divām vienvietīgām gultām, 3 trīsvietīgi un viens vienvietīgs numuriņš, kā arī 3 veida apartamenti izvēlīgāku viesu vajadzībām. Četri no viesnīcas numuriņiem ir piemēroti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Visi numuriņi un apartamenti ir aprīkoti ar internetu, TV, dušu un WC. Viesu atpūtai un ērtībām ir plaša halle viesnīcas pirmajā stāvā, bet iekšpagalmā ir dārzs ar terasi saviesīgu pasākumu rīkošanai.
Viesnīcā var izguldīt 50 viesus, bet restorānā ar terasi ērti varēs justies 40 cilvēki. Varam piedāvāt telpas un nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus svinību - kāzu, dzīves jubileju, korporatīvo pasākumu rīkošanai. Restorāna šefpavārs piedāvās gan savus „firmas ēdienus", gan izstrādās ēdienkarti, atbilstoši klientu vēlmēm.

Tūristu mītnes veids

Viesnīca

Gultas vietu skaits

  • Viesnīcā ir pieejami 14 divvietīgi numuri no kuriem 6 ir ar dubulto gultu. Viesnīcā var izguldīt 48 viesus.
  • Papildus, ja ir nepieciešams, ir divas bērnu gultiņas ( līdz trīs gadu vecumam) , kuras iespējams ievietot numuriņā.

Papildus informācija

Viesnīca "Agate Hotel" klientiem piedāvā velo nomas pakalpojumus. Vairāk informācijas skatīt šeit.

Jelgavas nov., Ozolnieki, Skolas iela 16
25661811
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN
Ēdināšana
Naktsmītnes
Konferenču telpas
Ģimenēm ar bērniem
Cilvēki ar kustību traucējumiem
Maksājums ar karti
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Velo noma
Labierīcības