Mūzikas klubs "CHILL & CLUB THE BLOW"

Nakts klubs THE BLOW ir Jelgavas naktsdzīves sirds! Šo klubu īpašu padara tā telpu aura, jo tas atrodas EX JELGAVAS KREKLI vietā, kur 2000’s gados notika vienas no trakākajām ballītēm visā Latvijā.


Nesen ir notikusi kluba rekonstrukcija, un šobrīd varam viennozīmīgi apgalvot, ka šis ir modernākais deju klubs Jelgavā un tās apkārtnē, un tas tikai turpina attīstīties.

Klubs THE BLOW atrodas pašā Jelgavs centrā (Lielajā ielā 19a), kur tas apvieno Jelgavai raksturīgo šarmu ar mūsdienīgumu, kas padara katru ballīti neaizmirstamu. Kluba akustika un modernās skaņas un gaismu sistēmas priecē jebkura naktsdzīves baudītāja acis un ausis.

Uz THE BLOW skatuves kāpj Latvijā pazīstamākie DJ un mākslineki, kas ne tikai spēj iekustināt ballīti, bet arī pacelt to jaunā līmenī. Kluba bārmeņi ar gardiem un atspirdzinošiem dzērieniem padara katru vakaru vēl baudāmāku, kā arī atsaucīgās un jaukās viesmīles vienmēr rūpējās par viesu labklājību.

Klubs seko līdzi aktualitātēm un nebeidz pārsteigt ar Karstākajām ballītēm Jelgavā. THE BLOW – Let’s get this party started!

Darba laiks

  • Trešdiena 22:00-5:00 (Studiju laikā);
  • Piektdiena & Sestdiena 22:00-6:00

Ieejas maksa

Ieejas maksa 2,00 -5,00 EUR, atkarīgs no pasākuma!

Papildus informācija

  • Galdiņu rezervācijām iespējams pasūtīt SUSHI, uzkodu plates līdz 20:00!
  • Piedāvājām 500+ kvadrātmetru telpu nomu privātiem un uzņēmumu korporatīviem pasākumiem!
Jelgava, Lielā iela 19a
23200777, 28849724
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, ENG
2,00 - 5,00
Ēdināšana
Maksājums ar karti
Labierīcības