Masti kvartāls

MASTI kvartāls ir aktīva atpūtas vieta, kurā tiek rīkoti gan koncerti ar Latvijā zināmiem mūziķiem, gan atpūtas pasākumi ģimenēm, gan arī pieejamas dažādas sportiskas aktivitātes, gan arī iespējams baudīt izsmalcinātus ēdienus restorānā MASTI grill&chill, kas piedāvā saviem viesiem Vidusjūras virtuvi un nodrošina gardu maltīti jebkurai gaumei. 


MASTU kvartālā ir arī atpūtas vieta Galerija ar 300 kv.m.lielu platību, kurā iespējams rīkot gan seminārus, gan konferences, gan izstādes, gan arī privātus pasākumus sākot no mazākām ballītēm un beidzot ar korporatīviem pasākumiem.

Kvartāla teritorijā ir uzstādīta muzikālā strūklaka un atrodas profesionāla skatuve priekšnesumiem. Turpat ir pieejama ekstrēmāku sajūtu un izaicinājumu baudītājiem 18 m augsta klinšu kāpšanas siena ar dažādām grūtības distancēm, kā arī bolderinga siena. Klinšu kāpšanas sienas piemērotas atšķirīga līmeņa klinšu kāpējiem - kā bērniem un iesācējiem, tā arī jau profesionāliem klinšu kāpējiem.

MASTI kvartālā īpaši aktīviem viesiem tiek piedāvāts arī kabeļveikbords 5 MASTI, kas ir viena no garākajām apļveida veikborda trasēm Baltijā. 5 MASTI savus klientus nodrošina arī ar dažāda veida inventāru: sākot no SUP dēļiem, ūdensslēpēm un veikbordam nepieciešamo inventāru. 

Vasaras mēnešos ir pieejams arī piepūšamais ūdens atrakciju parks 3000 kv.m.platībā, kas novietots uz Ozolnieku ezera. Piepūšamais ūdens atrakciju parks ir laba smieklu un adrenalīna deva gan pieaugušajiem, gan arī bērniem - lieliska atrakcija dažādām ballītēm, dzimšanas dienām vai arī kādām sacensībām draugiem vai darba kolēģiem.

Ezerā gada siltajos mēnešos atrodas divas gaismas strūklakas, kas vakaros rāda gaismas šovus.

 

MASTI kvartāls tava jaunā vasaras koncertu vieta!

Darba laiks

08:00 - 22:00 visu gadu

Cenas

  • Ieeja bez maksas
  • Koncertu norišu laikā sākot no 10.00 EUR

 

Jelgavas nov., Ozolnieki, Kopiela 3
27844506
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, ENG
Ģimenēm ar bērniem
Cilvēki ar kustību traucējumiem
Maksājums ar karti
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Pirmdiena: 08:00 - 22:00
Otrdiena: 08:00 - 22:00
Trešdiena: 08:00 - 22:00
Ceturtdiena: 08:00 - 22:00
Piektdiena: 08:00 - 22:00
Sestdiena: 08:00 - 22:00
Svētdiena: 08:00 - 22:00