Lāzerpeintbola parks "Laserdog"

"Laserdog" ir iekštelpu lāzerpeintbola parks, kas izveidots agrākajā Lauktehnikas ēkā 1200m2 platībā. Lāzerpeintbols, saukts arī par lāzertagu, ir aizraujoša spēle ikvienam, kas mīl aktīvi atpūsties kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem.


Spēles pamatā ir elektroniski ieroči, kas šauj lāzerstaru un vibrējoši uztvērēji, kas stiprinās pie spēlētāju galvām. Tā ir komandas spēle, kas pozitīvā azartā aizrauj ikvienu tās spēlētāju.

Pasākums sastāv no instruktāžas, kur spēlētājus iepazīstina ar noteikumiem un sadala komandās. Pēc tam tiek izspēlētas dažādas misijas, piemēram, karoga nozagšana vai ķīlnieka nogādāšanas misija.  Pēc spēles katrs spēlētājs saņem izdruku ar saviem spēles rezultātiem.

Darba laiks

Pēc iepriekšējas pieteikšanās, zvanot pa tālruni 20000089.

Cenas

  • Spēle laukumā:
    Pirmā stunda: 10,00 EUR no personas
    Katra nākamā stunda: 5,00 EUR

  • Papildus pakalpojumi
    Profesionāls fotogrāfs: 50,00 EUR/h
    Autostāvvieta: bezmaksas
    Speciāla telpa svinībām: bezmaksas

 

Papildus informācija

  • Minimālais spēlētāju skaits 6, maksimālais - 30.
  • Aktivitāte piemērota spēlētājiem no 9 gadu vecuma, būs interesanti arī pusaudžiem un pieaugušajiem, jo spēles sarežģītība tiek piemērota atbilstoši vecuma grupai.
  • Spēles laikam papildus jārēķinās ar apmēram 30 min., ko aizņems instruktāža un rezultātu apkopošana. Piemēram, ja spēlējat 1h, tad pasākums kopā aizņems 1,5 h un izmaksās 10,00 EUR no spēlētāja.
  • Cenā iekļauta atsevišķa telpa, kur ir galds un krēsli. Telpu var izmantot visu spēles laiku + 1h pēc spēles.

 

 

Jelgava, Aviācijas iela 8D, (3.stāvs)
20000089
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, ENG
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Ģimenēm ar bērniem
Auto stāvvieta