Atpūtas vieta "Tīreļu stallis"

2017. gadā uzsākta atpūtas vietas "Tīreļu stallis" labiekārtošana ar vēlmi attīstīt kvalitatīvu tūrismu lauku vidē, zirgu viesnīcas pakalpojumus un terapeitiskās jāšanas nodarbības.


"Tīreļu stallis" nodarbojas ar sporta zirgu audzēšanu, sniedz zirgu viesnīcu pakalpojumus un spēj nodrošināt zirgu izmitināšanu brīvā dabā 24 stundas diennaktī, kā arī audzē kumeļus no augstvērtīgiem ērzeļiem.

Apmeklētājiem piedāvā lauku sētas apskati ar iespēju pabarot, samīļot un fotogrāfēties ar dzīvnieciņiem.

Darba laiks

  • Viesus saimniecībā pieņem tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, visa gada garumā.
  • Ekskursijas un nodarbības notiek no otrdienas līdz sestdienai, no plkst. 11:00-16:00. Pirmdienās un svētdienās slēgts. (Ir iespēja vienoties par pieņemšanas laiku ārpus norādītā darba laika.)
  • Atpūtas vietas, piknika un telpu nomas rezervācijas pieņem atbilstoši klienta vēlmēm, jebkurā nedēļas dienā.

Cenas

  • Ekskursija lauku sētā pieaugušajiem 3,00 EUR, bērniem no 6 līdz 14 gadu vecumam 1,00 EUR, bērniem ar kustību traucējumiem un bērniem no daudzbērnu ģimenēm - bez maksas.
  • Nodarbības vai vizināšanās uz zirga bērniem 12,00 EUR/30min, pieaugušajiem 15,00 EUR/30min, bērniem 20,00 EUR/h, pieaugušajiem 25,00 EUR/h.

Piedāvājums

  • Zirgi un atpūta kopā ar tiem

Iespēja iemācīties apieties ar zirgiem, aprūpēt tos, kā arī izprast ieguvumus, kurus veselībai un fiziskajai attīstībai dod jāšana ar zirgu un dažādu vingrinājumu izpilde uz tā. Jāšanas apmācībai piedāvā divus mierīgus zirgus, kas dod iespēju nodarboties ar terapeitisko jāšanu. Terapeitiskā jāšanas nodarbībā notiek jāšanas pamatiemaņu apgūšana, vingrojumi uz zirga līdzsvara nostiprināšanai, koordinācijas, lokanības un muskuļu spēka attīstīšanai.

Pieņem skolēnu grupas uz mācību ekskursijām "Zirgs tagad un nākotnē".

  • Atpūta un pasākumi lauku vidē

Pieņem individuālas un grupu ekskursijas, apskatot saimniecībā mītošos dzīvniekus un putnus.

Pasākuma laikā pieejama vizināšanās zirga mugurā, smilšu laukums sportiskām aktivitātēm, zālājs spēlēm un atrakcijām. Pieaugušajiem piedāvā degustācijas tūri un ekskursiju dzērienu ražotnē. Ģimenēm ar lielākiem un mazākiem bērniem piedāvā doties izzinošā ekskursijā pie dzīvniekiem, pabūt kopā ar skaistajiem graciozajiem zirgiem, apciemot stallī esošos kumeliņus.

Iznomā nojumi un piknika vietu, kā arī telpu STALLIS pasākumiem ģimenes vai draugu lokā, piedāvājot dažādas aktivitātes, ēdienu gatavošanu pašiem uz vietas, vai ēdienu gatavošanu, uzticot to šefpavāram.

Atpūtas un brīvā laika programma tiek saskaņota ar katru grupu individuāli, atbilstoši vēlmēm un izvēlētajai pasākuma tēmai.

Papildus informācija

  • Grupu ekskursijām, veicot rezervācijas, norēķins ar pārskaitījumu. Individuālas ekskursijas, jāšanas nodarbības, degustācijas un iepirkšanās ražotnes veikalā iespējamas pa skaidru naudu.
  • Piedāvājumā telšu vietas. Telšu izvietošana starp zirgu aplokiem. Telšu vietas noma 4,00 EUR.
  • Piknika vieta ar nojumi, ugunskuru un grilu kā brauciena pieturas vieta vai privātas ballītes rikošanai. Lieliska vieta darba kolektīva pasākumam ar ģimenēm, jo nodarbināti būs gan lielie, gan mazie. Nojumē pieejami 4 koka galdi ar soliem, koka galds ēdienu novietošanai, elektrība, ugunskura vieta ar katlu, grils. Nojumes noma 60,00 EUR/3-4 h.
  • Telpa STALLIS pieejama no maija līdz oktobrim tiem, kuri meklē kādu neierastu vietu pasākumam 30 līdz 40 personām ar brīvu pasākuma gaisotni "kantrī" stilā. Iespējama arī zirgu klātbūtne pasākuma laikā. Telpas STALLIS noma 120,00 EUR/5-7 h.
  • Dzīvesskola laukos - iespēja bērniem ar uzvedības un saskarsmes grūtībām apgūt dažādas praktiskas un noderīgas iemaņas un dzīves mācības.
Jelgavas nov., Valgundes pag., Tīreļi, Tīreļa iela 42
26544243
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, ENG, DE
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Ēdināšana
Degustācijas
Naktsmītnes
Kāzu vieta
Ģimenēm ar bērniem
Pieejams gids
Suvenīru iegāde
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Piknika vietas
Labierīcības