Aveņu audzēšanas saimniecība “Mūsu avenes”

“Izglīto. Rada sajūtas. Iedvesmo” – tie ir aveņu audzēšanas saimniecības “Mūsu avenes” atslēgas vārdi. 


Saimniecības pamatspecializācija ir vasaras un rudens aveņu audzēšana, taču papildus tam saimniecībā tiek audzētas arī krūmcidonijas, sausserži, zīdkoki, rabarberi un dažādi sezonas dārzeņi. Aveņu audzēšanas saimniecības “Mūsu avenes” darbojas kopš 2019.gada 1.oktobra. Sākot ar 2023. gadu, saimniecība piedāvā izzinošas un interaktīvas ekskursijas pa saimnniecību. Ekskursijas laikā uzzināsiet par saimniecības saimniekošanas pieeju, kas tiek balstīta un bioekonomikas un aprites ekonomikas principiem, kā arī iepazīsiet aveņu audzēšanas un novākšanas knifus.

Īpašu noskaņu ekskursijai piešķirs kupola telts, kas atrodas aveņu laukā, un ļauj saimniecības apmeklētājiem izbaudīt unikālo skatu.

Kupolu ir iespējams arī izīrēt. Tāpēc, ja esat iecerējuši kādu īpašu un neparastu vietu svinībām vai fotosesijai – kupols aveņu laukā būs izcila izvēle!

Piedāvājums

  • Interaktīvas un izzinošas ekskursijas pa aveņu saimniecību;
  • Ekskursijas apmeklētāji varēs nodegustēt saimniecībā izaudzētos lauku labumus, kā arī piedalīties interaktīvā un izglītojošā spēlē par aveņu audzēšanu un aveņu pielietojumu (Ekskursijas ilgums 1-1.5 h);
  • Vasaras sezonas laikā saimniecībā var iegādāties saimniecībā izaudzētos un pārstrādātos produktus.;
  • Kupola telts aveņu laukā īre semināriem un privātām svinībām (Telts ietilpība – līdz 30 cilvēkiem). Kupola telts piemērota semināru un privātu pasākumu organizēšanai, kā piemēram, fotosesijas, dažādu dzīves notikumu svinības, darba kolektīvu saliedēšanās pasākumi.

Darba laiks

Iepriekš piesakoties pa tālr. +37126754750 vai +37128374058

Cenas par ekskursiju

  • Pieaugušajiem: 6 EUR/persona;
  • Bērniem no 7 līdz 17 gadiem: 4 EUR/persona;
  • Bērniem līdz 7 gadiem: ieeja bezmaksas;
  • Skolēnu un studentu grupām atlaides.

Papildus informācija

  • Kupola telts īre 80 EUR/stundā (Cenā iekļauti: galdi, krēsli, galdauti, trauki, galda piederumi, elektrības pieslēgums, Wi-Fi.)
  • Teltī pieejamais papildaprīkojums – galdi, krēsli, galdauti, trauki, galda piederumi, elektrības pieslēgums, Wi-Fi.
  • Saimniecībā norēķināties var skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu.
Jelgavas nov., Vircavas pagasts, Jelgavas iela 19
26754750; 28374058
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, ENG
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Pieaugušie 6 EUR/persona; skolēnu un studentu grupām atlaides. Kupola telts īre 80 EUR/stundā; Bērni no 7-17 gadiem 4 EUR/persona, bērniem līdz 7 gadiem: ieeja bezmaksas; Skolēni ; Studenti ; Pensionāri ; Ģimenes biļete
Degustācijas
Konferenču telpas
Ģimenēm ar bērniem
Pieejams gids
Wi-Fi
Labierīcības