Moduļu māja “Ceriņi”

Baudi mierpilno Zemgales dabu brīvdienu mājā “Ceriņi”, kas atrodas gleznainajā ābeļdārzā “Ābeles un bites”, Jelgavas novada Nākotnē! Omulīgā apmešanās vieta atrodas 7,4 hektārus plašā ābeļdārzā, kas izveidots pagājušā gadsimta vidū un kurā valda miers, dabas skaistums un romantiska atmosfēra. Naktsmītnei nosaukums dots par godu ceriņiem, kas sastādīti ap māju.


Telpas

Ābeļdārzā esošā naktsmītne ir piemērota četru viesu uzņemšanai. Tajā ir viss nepieciešamais mierpilnai atpūtai. Mājiņa ir aprīkota ar elektrību, ūdeni. Un tajā ir visas ērtības - tualete, duša, veļas mazgājamā mašīna un matu fēns, lai viesi justos tikpat ērti kā mājās. Arī virtuvē ir viss nepieciešamais - tajā ir gan plīts un mikroviļņu krāsns, gan ledusskapis, trauki un virtuves piederumi, gan arī ir pieejams dzeramais ūdens.

Patīkamai laika pavadīšanai “Ceriņos” pieejamas arī galda spēles un grāmatas. Ābeļparkā pieejams arī bērnu rotaļu laukums, šūpuļkrēsli un papildu piknika vietas (arī zem nojumes).

Viesu piekļuve

Mājiņas platība ir 36 kvadrātmetri, bet kopā ar terasi dabas baudīšanai – 58 kvadrātmetri. Naktsmītne atrodas tikai 18 km no Jelgavas un 65 km no Rīgas.

Kas vēl jāņem vērā

“Ceriņi” ir daļa no piedzīvojumu un iedvesmas vietas “Nākotnes parks”. Padomju laikos Nākotnes ciems bija slavens ar inovatīvo kolhozu, bet mūsdienās šeit ir radīta vieta, kas apvieno piedzīvojumus ar relaksāciju un industriālo ar dabu. 50 hektāru plašajā teritorijā aizraujoši laiku pavadīs gan ģimenes ar bērniem, gan draugu un kolēģu kompānijas, gan mīlnieki un dzīves baudītāji, gan ikviens labas atpūtas cienītājs.

Viesiem ir pieejami apskates objekti - seno lietu krātuve un meistarotava “Laika mašīna”, retro motokolekcija, kā arī ir iespējams iepazīt maģisko helikopteru pasauli helikopteru apkopes centrā un lidlaukā “Future Wings” un nobaudīt bioloģisko un inovatīvo “Milzu!” un “Dabas dots” pārtiku.

Vietu skaits

4 personām vieta. Divi izvelkami dīvāni (140cm x 200cm)

Cenas

Moduļu mājas cena: 90 EUR no 01.04-01.09.

Ziemas sezonā 70 EUR

Papildus informācija

  • Nakšņošana bez mājdzīvniekiem;
  • Ir pielāgota viesiem ar kustību traucējumiem.
  • Vasaras sezonā pieejamas ekskursijas. Ekskursijas ilgums (2 h - 2h 30min). Cenas - pieaugušajiem 8,00 EUR, bērniem (no 3 gadu vecuma), pensionāriem – 6,00 EUR.
Jelgavas nov., “Nākotnes Parks”, Glūdas pagasts
+371 25713949
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Ekspozīcijas
Ēdināšana
Degustācijas
Ģimenēm ar bērniem
Cilvēki ar kustību traucējumiem
Pieejams gids
Maksājums ar karti
Suvenīru iegāde
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Bērnu rotaļlaukumi
Treileru vietas
Piknika vietas