"Ķiploku pasaule"

Saimniece Antra ir izzinājusi dažādas receptes kā no ķiplokiem pagatavot gardus un interesantus produktus. Piedāvājumā veselīga, kvalitatīva un pašu zemē audzēta ķiploku un dārzeņu produkcija, kas tiek pārstrādāta līdz šim neiedomātos veidos un garšu kombinācijās, kas apmierina dažādu veidu gardēžus. Šeit varēsiet nobaudīt ķiploku tēju, marinētus ķiploku ziedus, ķiploku salsu, "rīkļu rāvēju" un pat ķiploku karameles. 


Savu aizraušanos ar ķiplokiem Antra uzsāka Dalbē, Ozolnieku novadā, bet kopš 2016.gada jūlija grupas tiek uzņemtas Olaines novada teritorijā, kur uzcelta plaša saimniecības ēka, un blakus atrodas ķiploku lauks. Saimniecības fakstiskā adrese ir "Annas", Uzvaras līdums, Olaines pag., Olaines novads.

2019.gadā saimniecībai piešķirta kvalitātes zīme "Zaļais sertifikāts".

Pašu audzēta dārzeņu un ķiploku produkcija tagad pieejama ikvienam interneta veikalā: https://kiplokupasaule.lv/veikals/.

Darba laiks

Iepriekš piesakoties pa tālr. 29206015.

Cenas

  • Degustācijas cena 8,00 EUR no personas;
  • Bērniem (no 9-14 gadiem) 3,00 EUR.

Tūristu grupas

  • Neatkarīgi no gadalaika, uzņem lielas un mazas ceļotāju grupas, uzņēmumus, skolēnus un kolektīvus. Uzņemšana sākot no 10 līdz 50 lielām cilvēku grupām, ar iepriekšēju pieteikšanos zvanot pa tālr. +37129206015, rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Ekskursijas ilgums 2 stundas;
  • Degustācijas programmā iespēja nogaršot ķiploku zupu, ķiploku tēju un īpašos ķiploku grauzdiņus.

 

Foto: no "Ķiploku pasaule" arhīva, no "Lauku ceļotājs" arhīva

 

Jelgavas nov., Priežu 8, Dalbe, Cenu pag.
29206015
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Pieaugušie 6.00; Bērni 3.00; Skolēni ; Studenti ; Pensionāri ; Ģimenes biļete
Degustācijas
Ģimenēm ar bērniem
Suvenīru iegāde
Auto stāvvieta